Robi_Keep Swinging

Robi

Sziasztok! Robi vagyok. Évekig zenéltem különböző underground zenekarokban metál gitárosként, de formálisan nem tanultam táncokat. Ugyanakkor bakancslistámon egy évtizedig bujkált a vágy, hogy a zenére való lépkedést egy már kialakított rendszerbe tudjam foglalni. Ehhez az esküvőm közelsége hozta meg a végső löketet, és beiratkoztam a párommal a Keep Swinginghez, hogy végül életünk részévé váljon ez a szórakozási forma.

A Lindy Hoppra egy Jazz Roots videó hívta fel a figyelmem, és szerelem volt első látásra. A stílus végtelen szabadsága, improvizatív jellege lehetővé teszi, hogy megtaláld a saját hangodat, ezáltal egyedien kötődj a zenéhez és a partneredhez. Számomra a világ egyik legjobb érzése egy teljesen vagy szinte teljesen ismeretlen emberrel a tánc nyelvén megtalálni a közös hangot és együtt reagálni a swing dallamaira. A tanításban igyekszem a felek közötti párbeszédre és a zeneiségre fókuszálni.

Ami pedig igazán teljessé teszi ezt az élményt, az végső soron a Keep Swinging értékközvetítő közössége. Az általános pozitív és befogadó légkör, a közös programok, fesztiválok, a keddi bulik vibráló energia hulláma, mely feltölt az egész hétre!