ÓRÁK

ÓRAREND

A sárga körökben lévő számok a kurzus kódját jelölik.

AZ ÓRÁKRÓL

Beginner (kezdő), beginner-intermediate (kezdő-középhaladó), intermediate (középhaladó), intermediate-advanced (középhaladó-haladó) és advanced (haladó) szinteken tanítunk Lindy Hoppot. Lehetőséged van Solo Jazz és Shag órákon is részt venni beginner és intermediate szinteken. 

AMIRE IGAZÁN ODAFIGYELÜNK

 • Az órákon mindig jól érezzük magunkat, és azok remek és baráti hangulatban telnek. Mindenkit szívesen látunk!
 • Az órák során a közösségi táncra, vagyis az ún. social dance-re és az improvizációra fókuszálunk.
 • Igyekszünk hűek maradni az eredeti művészeti formához.
 • Az óráinkon lesz lehetőséged többet megtudni a jazz történetéről és magáról a jazz zenéről egyaránt.
Our Focus - Keep Swinging
how it works - Keep Swinging

HOGYAN MŰKÖDIK

 • Jelentkezhetsz párban vagy anélkül.
 • Az órák során rendszeresek a párcserék, mivel tapasztalatunk szerint ez a legjobb módja annak, hogy megtanuljunk közösségi színtéren táncolni.
 • Az órák az egész iskolaév alatt folytatódnak. Azt javasolnánk, hogy az órákat ugyanabban a csoportban folytasd – maguk az órák minden héten ugyanabban az időben és ugyanazon a helyen lesznek, egészen május végéig.
 • Szívesen látunk a többi óránkon is. További információért tekintsd meg az órarendünket.

MIT TANÍTUNK

 • Lindy Hoppot tanítunk különböző szinteken, ugyanakkor az óráink között megtalálható néhány további swing tánc is, mint például a Solo Jazz, a Balboa és a Shag.
 • További információért tekintsd meg az órarendünket.

FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

 • Részletes információért tekintsd meg az árlistánkat.
 • A 26 év alattiak kedvezményes áron látogathatják az óráinkat.
 • Banki átutalással tudsz fizetni azt követően, hogy a regisztrációd megerősítésre került.
 • Fizethetsz óráról-órára vagy akár havi szinten is.

SZINTEK (szint leírások)

Ez az óra a teljesen kezdőknek szól. Nem számít, hogy táncoltál-e már valaha Lindy Hoppot (vagy bármilyen más táncot), hiszen ezen az órán megtanítjuk neked a szükséges alapokat. Az órák során megtanulod majd a Lindy Hop alaplépéseit és pár vicces variációt is mutatunk neked. Az órák egymásra épülnek. A diákok általában az első 3-4 hónap alatt sajátítják el az alaplépéseket.
Ez az óra azoknak szól, akik már elvégezték a Beginner óráinkat. Az órák során izgalmas új technikákat és néhány új ritmikát fogunk megtanulni. A diákok általában 4 hónapig járnak a Beg-Int órákra. Az ezen a szinten megszerzett tudással már teljes egészében élvezni tudod majd a social dance-t.
Ez az óra azoknak a táncosoknak szól, akik már elvégezték az első 8 hónapot nálunk. Az órák során több kihívást igénylő lépéssel és variációval készülünk nektek. Kicsit mélyebben megismerkedünk majd a zeneiséggel és a ritmussal, és tovább finomítjuk a vezetési / követési technikádat. A diákok általában 8 hónapig járnak az Int órákra.
Ez az óra a középhaladó – haladó táncosoknak szól, akik már legalább 2 éve táncolnak Lindy Hoppot. Ezen a szinten már tudni fogod az összes alaplépést és rengeteg fancy variáció van a tarsolyodban. Rendszeresen eljársz a bulikba és izgatottan várod, hogy minél többet megtanulhass erről a fantasztikus táncról. Ezen a szinten már egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a mozgásod minőségére is.
A swing táncok igazi veteránja vagy. Az időd hatalmas részét a táncparketten töltöd. Saját, kiforrott stílusod, számtalan kedvenc ritmikád és komplex figurád van. Készen állsz mélyebbre ásni magad az alap koncepciókban és az elvontabb, őrültebb ötletekben, emellett pedig szeretnéd tovább fejleszteni a technikádat is. Ha nem vagy biztos benne, hogy ez a neked való szint, akkor kérj segítséget a tanárainktól.

A Lindy Hop évek óta nagy szerelmed, mindig vágysz valami újdonságra. Soha nem unod meg a tanulást, mindegy, hogy az alapokról, őrült ritmikákról vagy technikai részletekről van szó. Itt találkozhatsz Lindy Hoppal, de Solo Jazzel is, hiszen tudod jól, hogy az igazi fejlődéshez elengedhetetlen a saját testtudatod folyamatos fejlesztése. Erre az órára várjuk a haladó, a haladó+, valamint az elhivatott középhaladó-haladó táncosokat is.

HELYSZÍNEK

HÖLGYVÁLASZ TÁNCSTÚDIÓ

1061, Budapest, Paulay Ede utca 41.

HELYSZÍNEK

MAGNET KÖZÖSSÉGI HÁZ

1062, Budapest, Andrássy út 98.