on 2016. augusztus 30 Cikk and Címkék: , , with 0 comments

Central European Swing Dance Camp 2016

Wittman Ádám:

A CEUSDC a nyaram legmeghatározóbb egy hete volt. A tanárok profizmusa, figyelme és közvetlensége épp úgy hozzájárult ehhez, mint a táncosok vidámsága és nyitottsága, a feledhetetlen táncok, beszélgetések és megkötött barátságok. A táborban a sok órának hála rengeteget fejlődött főleg a táncstílusom, és ha lehet, még jobban megszerettem a swing táncokat. Köszönök mindent!

Rózsa Nikolett:

Nyári swing tábor Nován – a következő adag motiváció az évre

Csodálatos szobatársak és táncpartnerek, hajnalig tartó pörgős bulik, táncórák kiváló tanárokkal, sárban csúszás, kötélhúzás, kialvatlanság, Cabaret Night, zseniális koreográfia betanulása, National Night, koktélkészítő-verseny, dinnye, és még több tánc, tánc és tánc…

A CEUSDC az a hely, ahol a swing tánc szeretete összehozza az embereket, ahol akár életre szóló barátságok is köttetnek, ahol megmutathatod, hogy mit tudsz, ahol rengeteget tanulhatsz és fejlődhetsz. A helyszín mesés, távol mindentől, ami rohan, kapkod, ami nagyvárosi, ami személytelen. Egy Zala megyei kis faluban, Nován, az erdő szélén, kis tóval a közepén fogadott a CEUSDC, ahol minden csendes, nyugodt, személyes; ugyanakkor hangos, táncos, véget nem érő.

Nem csak azért volt jó a tábor, mert kiszakadtam a hétköznapokból, de azért is csodás volt ez a hét, mert hihetetlen nagy motivációt kaptam a swinghez. Megfigyelve a jobbnál jobb táncosokat, láttam, mennyi mindent jó lenne és szeretnék még tudni. Ehhez pedig minden adott: táncórák szeptembertől, workshopok, különféle rendezvények. Most már csak rajtam múlik, mi lesz.